İSTANBUL / SULTANGAZİ - Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Lisesi

Haz

Fuat Sezgin Anadolu Lisesi ailesi bugün keyifli bir kahvaltıyla güne başladı.  Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız yorucu bir yılın ardından ailemiz, tatil öncesi son organizasyonunu yaptı.

Gelecek yıl daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle herkese şimdiden iyi tatiller diliyoruz.

Mrt

Bugün okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikata tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.  Sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen tatbikat ile okul personeli ve öğrenciler yangın söndürme, tahliye ve ilk yardım konusunda bilinçlendirildi.

İtfaiye personelimize teşekkür ederiz.

Mrt

KÜTÜPHANELER HAFTASI ETKİNLİĞİ

Değerli yazarımız Enes Can ile okulumuzda keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Bu keyifli sohbet için Enes Can'a ve  emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.